Συστατικά
  • 70 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 20 γρ. κακάο
  • ¼ κ.γ μπέικιν πάουντερ
  • 30 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • αλάτι
  • 50 γρ. γάλα
  • 20 γρ. ηλιέλαιο
  • 20 γρ. λευκή σοκολάτα, ψιλοκομμένη και επιπλέον για το σερβίρισμα
Μέθοδος Εκτέλεσης
  • Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη και το αλάτι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
  • Προσθέτουμε στο μπολ το γάλα με το ηλιέλαιο και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.
  • Παίρνουμε μια κούπα χωρητικότητας 500 ml και βάζουμε το μισό μείγμα. Καλύπτουμε με την ψιλοκομμένη λευκή σοκολάτα και καλύπτουμε με το υπόλοιπο μείγμα .
  • Βάζουμε στον φούρνο μικροκυμάτων και ψήνουμε για 3:30 λεπτά στα 1000 watt.
  • Αν θέλουμε σερβίρουμε με έξτρα λιωμένη λευκή σοκολάτα…

πηγή

loading...

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο