Λίγα είναι τα νομοσχέδια που λαμβάνουν τόσο μεγάλου χειροκροτήματος από τα κόμματα στη Βουλή, όπως αυτό για την αλλαγή φύλου στα 15. Το τελευταίο που είχαμε δει τόση θέρμη από τα κόμματα της δυστυχίας μας ήταν το μνημόνιο της αριστεράς και το τζαμί στον Βοτανικό.

Τώρα έχουμε το επαίσχυντο νομοσχέδιο που επιτρέπει την αλλαγή φύλου από τα 15 (!) με μία μονάχα δήλωση, το οποίο και δεν θα μπούμε καν στον κόπο να σχολιάσουμε αφού το αίσχος του είναι προφανές.

Αυτό που έχει αξία να τονίσουμε ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε από Σύριζα, Ανέλ, ΠαΣοΚ και Ποτάμι, ενώ η νουδούλα δεν ψήφισε προς το παρόν, αλλά υποσχέθηκε να καταθέσεις τις δικές τις ρυθμίσεις για το ίδιο ακριβώς ζήτημα, οι οποίες προφανώς δεν θα απέχουν και πολύ από την άποψη του Σύριζα.

Η μόνη πολιτική δύναμη που ουσιαστικά αντιτάχθηκε σε αυτό το αίσχος ήταν για άλλη μία φορά η Χρυσή Αυγή, η οποία στέκεται στο πλευρό των Ελλήνων, οι οποίοι – σε αντίθεση με την πολιτική ηγεσία- πιστεύουν ακόμα σε Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια.

loading...

One thought on “Aλλαγή φύλου στα 15! Με διακομματική συναίνεση πέρασε από την επιτροπή το νομοσχέδιο !

  1. Πολύ απλό, μόλις φτάνει ο νεαρός γύρο στα 16-17 λίγο πριν καταταγεί στο στρατό θα δηλώνει ΓΥΝΑΙΚΑ και έκλεισε το πρόβλημα της στράτευσης…………………………………..Γεννήσεις δεν έχουμε, η νεολαία φεύγει εκτός Ελλάδος για μια αξιοπρεπή ζωή. Τα αγόρια δηλώνουν γυναίκες, οι γυναίκες δηλώνουν λεσβίες. Να δω όταν θα μπουν στην Ελλάδα από Β,Ν,Α,και Δύση ποιος θα γ@μ@ει ποιον. Οι λαθρομετανάστες σύντομα θα είναι πλειοψηφία οι Έλληνες θα θεωρούνται έποικοι.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο