Για να κερδίσεις τον διαγωνισμό στην τηλεόραση, απαιτούνται «θυσίες».


Η νικήτρια του διάσημου παιχνιδιού, τις «υπέστη». Η ηθική, η αξιοπρέπεια, η προσωπικότητα, πάει περίπατο. Αυτά τα πρότυπα προβάλλει το κανάλι των δήθεν πατριωτών; Ψευτο-Πατριώτες που εκχυδαΐζουν και καταρρακώνουν προσωπικότητες. 

Άμοιρες ευθυνών, δεν είναι και οι συμμετέχουσες.

Ουσιαστικά μια τηλεοπτική εκπόρνευση αισχίστου είδους που θα έπρεπε να είχε κοπεί από την τηλεόραση άπαξ και δια παντός, διαφθείροντας ήθη και προσωπικότητες.

Ναι, μιλάμε για την περιώνυμη ελληνική τηλεόραση. 

Ένα νεαρό κορίτσι σκύβει και «ικανοποιεί» μέλος κριτικής επιτροπής για να κερδίσει την πρωτιά και μια σπουδαία καριέρα σε διαγωνισμό ομορφιάς στην τηλεόραση. Μια θέση στον ήλιο κερδίζεται με κάθε τίμημα. Αυτή την κοινωνία θέλουμε;

Εάν θέλουμε αυτήν, εμείς πάμε πάσο. Εάν όχι, κλείστε την τηλεόραση. Όμως, βλέπουμε ότι τέτοιου είδους ριάλιτυ, κάνουν νούμερα. Άρα, το γουστάρετε. Λουστείτε το λοιπόν.

Το πρωί όλοι, όλες με ονοματεπώνυμο. Στον στημένο διαγωνισμό που για να πάρεις την πρώτη θέση, χρειάζεται να έχεις γερά δόντια. Γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. 

ΔΕΊΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%A4%CE%9F-%CE%A0%CE%A1%CE%A9%CE%AA-%CE%A0%CE%97%CE%93%CE%91%CE%99%CE%9D%CE%95%CE%A4%CE%95-%CE%9F%CE%A0%CE%A9%CE%A3%CE%94%CE%97%CE%A0%CE%9F%CE%A4%CE%95-%CE%A3%CE%A4%CE%9F-%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99/

loading...