Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης έδωσε όλος ο… καλός ο κόσμος. Η προφανώς ΜΚΟ οργάνωση «Καλώς τους» (η ελληνική μετάφραση του “Refugees Welcome” – κι όταν λένε «Καλώς τους» δεν εννοούν βεβαίως στα σπίτια τους…), ο προσφάτως βραβευθείς από το σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ για τις… καλές του υπηρεσίες, δήμαρχος Μπουτάρης και «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις»…

Εκ μέρους των «Καλώς τους» μίλησε ο συντονιστής τους, καθηγητής ΕΜΠ («καθηγητές τρεις κι εχάθη η πατρίς», όπως έλεγε ο Μπίσμαρκ…), Νίκος Μπελαβίλας, ο οποίος αφού χαρακτήρισε την ΜΚΟ του «κοινωνικό συμβούλιο για τους πρόσφυγες», επισήμανε την ανάγκη ένταξης των «προσφυγόπουλων» στην εκπαιδευτική διαδικασία αλλά και επίλυσης του στεγαστικού ζητήματος (αλλά όχι στα σπίτια των «Καλώς τους»), εφόσον «οι προσφυγικοί πληθυσμοί αντιμετωπίζουν την Θεσσαλονίκη ως τη νέα τους πατρίδα» (δηλαδή, εδώ θα μείνουν για πάντα!):

«Τα παιδιά τους θα πρέπει να πάνε στο σχολείο και οι οικογένειες να μείνουν σε διαμερίσματα γιατί τα μεγάλα camps έγιναν ως λύση πρώτης ανάγκης».

Ο ανεκδιήγητος Μπουτάρης, προχώρησε δύο βήματα παραπέρα, συμπεριλαμβάνοντας στις… υποχρεώσεις της Ελλάδος (σε ποιους άραγε;) να βρει δουλειές στα «προσφυγάκια» (οι Έλληνες άνεργοι δεν έχουν ανάγκη…) αλλά και να φροντίσει για την ικανοποίηση των θρησκευτικών αναγκών τους (δηλαδή, να χτίσει πολλά τζαμιά!):

«Αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να ενσωματωθούν και να ενταχθούν στην αγορά εργασίας. Έχουμε μια υποχρέωση σε σχέση με την Ευρώπη, να κρατήσουμε στη χώρα 40.000 ή 50.000 άτομα. Η Θεσσαλονίκη είναι προσφυγομάνα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. Δεν μπορούμε να γυρνάμε την πλάτη στους πρόσφυγες, δεν γίνεται. Αντί να έρχονται από τα Σκόπια, τη Βουλγαρία, εργάτες με διακρατικές συμφωνίες, να έρθουν οι πρόσφυγες, οι οποίοι και στα χωράφια θα εγκατασταθούν και θα γίνουν καλοί νοικοκυραίοι κάποια στιγμή. Πρέπει να φροντίσουμε επίσης τις θρησκευτικές τους ανάγκες».

Όπως καταλαβαίνετε, η ισλαμοποίηση της χώρας είναι μπροστά μας κι έχουν μάλιστα οριστεί και υπεύθυνοι ανά τομέα για την επιβολή της, από τους παγκόσμιους αφέντες. Και μόνο μία δύναμη μπορεί να την αποτρέψει: η Χρυσή Αυγή!

Δώστε, λοιπόν, δύναμη στην Χρυσή Αυγή, για να κρατήσουμε την πατρίδα μας Ορθόδοξη κι Ελληνική!

ethnikismos.net

loading...

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο