in

Το τέλειο ζεστό κακάο, για τον καιρό με κρύο

ΥΛΙΚΑ

Τι θα χρειαστείς (για ένα φλιτζάνι)


2 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη

1-2 κουταλιές της σούπας ακατέργαστη ζάχαρη (ανάλογα με το πόσο γλυκό σου αρέσει)Μια πρέζα αλάτι1 φλιτζάνι γάλα ή μισό-μισό με κρέμα γάλακτοςΕκχύλισμα βανίλιας – 1/4 κουταλάκι του γλυκού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ρίχνεις το κακάο, τη ζάχαρη, το αλάτι και περίπου 2 κουταλιές της σούπας γάλα σε ένα μπρίκι και ζεσταίνεις σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι το κακάο και η ζάχαρη να διαλυθούν.

Προσθέτεις το υπόλοιπο γάλα και το ζεσταίνεις σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας περιστασιακά μέχρι να ομογενοποιηθεί και να φτάσει μία ικανοποιητική θερμοκρασία. Ανακατεύεις τη βανίλια και σερβίρεις.

Δες και αυτό!
Υπέροχο εμφανισιακά και τόσο νόστιμο γευστικά.. Κέικ Ζέβρα

thedot

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

GNTM: Δεν θα πιστεύετε πόσα κιλά ζύγιζε η Ξανθή Τζερεφού πριν λίγα χρόνια

Μια εύκολη συνταγή για μια υπέροχη και πανεύκολη Σοκολατόπιτα, που κανείς δεν μπορεί να της αντισταθεί