in

Μπισκότα χριστουγεννιάτικα

  1. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το μέλι, τη μελάσα, τη μαύρη ζάχαρη και το Flora Soft με βούτυρο και ζεσταίνουμε ελαφρά ανακατεύοντας συνέχεια. Αφήνουμε το μίγμα μας για 10 λεπτά να κρυώσει και το αδειάζουμε στο μπολ του μίξερ. Προσθέτουμε το κακάο, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το μίγμα μπαχαρικών και το αυγό και ζυμώνουμε με τα χέρια μας μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Τυλίγουμε τη ζύμη σε μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Ανοίγουμε φύλλο πάχους 2 εκ. σε αλευρωμένη επιφάνεια, κόβουμε διάφορα σχήματα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175°C για 20 λεπτά.
  2. Κλείστε τα μπισκότα σας σε βάζο με δύο κομματάκια (κύβους) ζάχαρη καθώς έτσι διατηρούνται τραγανά για πολύ καιρό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Ξεκίνησαν οι επιθέσεις: «Άγνωστοι» γκρέμισαν με μανία χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Ιωάννινα – Σιωπή της κυβέρνησης απέναντι στην ανομία

Κύκλωμα Ριχάρδος: Πώς ένας παπάς κατάφερε να ξεσκεπάσει το κύκλωμα χρυσού