in

Ποιος δεν τρελαίνεται για πατατάκια τραγανά; Ας τα φτιάξουμε εύκολα και απλά μόνοι μας !!!

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τις πατάτες από την μεριά του τρίφτη που είναι για τις λεπτές φέτες.
Τις βάζουμε μέσα στο νερό και αλλάζουμε τουλάχιστο 5-6 νερά,τα αφήνουμε περίπου 20 λεπτά μέσα στο νερό έως 30 λεπτά για να σκληρύνουν και να έχουν επιτυχία.
Προσθέτουμε λίγο πιπέρι, ρίγανη, αλάτι, αν θέλετε και πάπρικα γλυκιά. ότι σας αρέσει γενικά, Τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι, κατά προτίμηση αραβοσιτέλαιο.
Τοποθετούμε επάνω σε απορροφητικό χαρτί..!!


Συνταγή από Gogo Samiou Οι χρυσοχερες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Υπέροχη πανεύκολη γρήγορη πίτα Λαχανικών χωρίς φύλλο !!!

Πού είσαι Κολοκοτρώνη να δεις την Ελλάδα του 2019 και τις ισλαμικές μαντίλες να παρελαύνουν… (βίντεο-φωτο)