ΥΛΙΚΑ
1/2 πακέτο μπισκότα ΠΤΙ – ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
1 ζαχαρούχο γάλα
4 κ.σ. κακάο
2 κ.σ. βούτυρο αγελαδινό
1 κ.σ. λικέρ πορτοκάλι
Τρούφα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Λιώνουμε το βούτυρο σε μια μικρή κατσαρόλα και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα. Ζεσταίνουμε το μείγμα ελαφρώς σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το λικέρ και το κακάο και ανακατεύουμε συνεχώς με ένα σύρμα μέχρι να πήξει (περίπου 10 λεπτά). Κατεβάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς για 10 λεπτά.
Προσθέτουμε τα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ θρυμματισμένα. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα ή μέχρι να κρυώσει τελείως και να σταθεροποιηθεί.
Πλάθουμε μικρά, στρογγυλά τρουφάκια και τα περνάμε στην τρούφα.
Πηγή : xrysessyntages.gr