Υλικά:
2 ποτήρια λάδι,
2 ποτήρια ζάχαρη,
2 ποτήρια χυμό πορτοκάλι,
1μπεκιν,
3 κουταλάκια του γλυκού σόδα,
2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα,
1 κουταλάκι του γλυκού γαρίφαλο,
αλεύρι για όλες τις χρήσεις.
Εκτέλεση:
Χτυπάμε το λάδι με την ζάχαρη στην συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, το χυμό πορτοκάλι όπου ρίχνουμε την σόδα, κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε σιγά σιγά.
Πλάθουμε και βουτάμε τα κουλουράκια σε ζάχαρη ή σε σουσάμι.
Η ζύμη είναι αρκετή για πολλά κουλούρια 4 ταψάκια της κουζίνας βγήκαν.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Συνταγή από Anastasia Kalogeropoulou-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ