ΥΛΙΚΑ:
- 200 γρ. αλεύρι φαρίνα
- 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
- 200 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
- 200 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
- 200 γρ. γιαούρτι
- 4 αυγά
- κομματάκια φέτας
- Αλάτι, πιπέρι (κατά προτίμηση)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
– Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο να «αφρατέψει» και μετά προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά.
– Χαμηλώνουμε την ένταση και συνεχίζουμε προσθέτοντας το αλεύρι, το τυρί, το ζαμπόν και το γιαούρτι.
– Τέλος προσθέτουμε αλατάκι, πιπεράκι.
– Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε τη φόρμα του κεικ μας και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 40 περίπου λεπτά μέχρι να έχει ροδοκοκκινίσει καλά.
– Μπορείτε να τα κάνετε και σαν σαν αλμυρά cupcakes τα έκανα και βγήκαν τέλεια!!!!Θέλουν γύρω στο μισάωρο ψήσιμο!