Συστατικά
175 g σοκολάτα Kinder
220 ml πλήρες γάλα
200 ml διπλή κρέμα
200 ml βότκα
1 φρέσκο αυγό
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη βανίλια
πάρτε μια μικρή κατσαρόλα και χρησιμοποιήστε ένα θερμόμετρο
Βήμα 1
ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΛΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ
ζεσταίνουμε το γάλα και λιώνουμε τη σοκολάτα
ζεστό στους 70 C
Βήμα 2
ΖΕΣΤΗ ΕΩΣ 70 C
προσθέτουμε τη ζάχαρη βανίλιας και την κρέμα γάλακτος όταν λιώσει, χτυπάμε το αυγό και το προσθέτουμε κι αυτό
χρησιμοποιήστε ένα αποστειρωμένο μπουκάλι
Βήμα 3
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ
βάλτε τη φωτιά στους 70 C για 2 λεπτά, στη συνέχεια προσθέστε τη βότκα και γεμίστε τη στο μπουκάλι. Το κρυώνουμε και το φυλάμε στο ψυγείο.