in ,

Έκοψε 3 πράγματα που τρώμε κάθε μέρα όλοι και έχασε 14 κιλά: Η εύκολη δίαιτα που άφησε μισή την Μαρία Κίτσου

Η Μαρία Κίτσου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» όπου υποδύθηκε την Ελένη Σταμίρη.

Η αγαπημένη ηθοποιός όπως είδαμε σε φωτογραφίες που διέρρευσαν από τις διακοπές της, διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα, ενώ η εμφάνισή της έχει αλλάξει αρκετά αφού η ίδια κατάφερε να χάσει 14 ολόκληρα κιλά.


Μέσα στην πρώτη καραντίνα η ηθοποιός άλλαξε ολοκληρωτικά το πρόγραμμα της διατροφής της ενώ παράλληλα έκανε και γυμναστική.

Όπως μάλιστα έχει πει για εκείνη την περίοδο, «είχα συνηθίσει από τα γυρίσματα που δεν είχα κοινωνική ζωή, οπότε δεν έβγαινα πολύ και είναι ευκαιρία να χαρώ το σπίτι μου, να κάνω τους διαλογισμούς και τους απολογισμούς μου».

Η ηθοποιός φρόντισε ουσιαστικά να τρώει υγιεινά, αποφεύγοντας να μπαίνει στον πειρασμό να ανοίγει κάθε τρεις και λίγο το ψυγείο και να τσιμπολογάει.

«Βρήκα λίγο χρόνο και πρόσεξα τη διατροφή μου, έκανα γυμναστική. Αλλά το κυριότερο είναι πως είχα αρχίσει μια ορμονοθεραπεία και είχα πάρει κάποια κιλά. Και τώρα φτάνω στα κανονικά μου. Η αλήθεια είναι πως τα έχασα πολύ εύκολα. Μιλάμε για 14 κιλά», έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της στο Πρωινό, αποκαλύπτοντας ότι πήρε κάποια παραπάνω κιλά εξαιτίας μιας ορμονικής θεραπείας που έκανε.

 

 

Η δίαιτα της Μαρίας Κίτσου που την άφησε μισή

Ποιες όμως είναι εκείνες οι τρεις τροφές που έκοψε «μαχαίρι» κι έτσι πήρε αμέσως μπροστά ο μεταβολισμός της;

Η Μαρία Κίτσου επέλεξε ένα υγιεινό διατροφικό πλάνο πλούσιο σε πρωτεΐνες, αποφεύγοντας ζάχαρη, αλάτι και λιπαρές τροφές. Φυσικά δεν παραλείπει να πίνει καθημερινά τουλάχιστον 1,5 λίτρο νερό.

Ενδεικτικό μενού για να χάσεις και εσύ κιλά όπως η Μαρία Κίτσου

Πρωινό

Ομελέτα με φέτα και λαχανικά

Για να ξεκινήσει η μέρα γευστικά και χορταστικά! Ο συνδυασμός της πρωτεΐνης από το αυγό και τη φέτα, με τις φυτικές ίνες των λαχανικών είναι ό,τι πρέπει για έξτρα ενέργεια!

Σνακ

Γιαούρτι με φρούτα και μέλι

Μία «έξυπνη» επιλογή, αφού σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάζεις τα φρούτα που θα βάζεις στο γιαούρτι κάθε μέρα. Έτσι έχεις μια διαφορετική «νότα» σε κάθε ενδιάμεσο γεύμα, ενώ μπορείς να προσθέτεις λίγους ξηρούς καρπούς ή σπόρους chia.

Μεσημέρι και βράδυ

Για τα κυρίως γεύματα, καλές επιλογές είναι το στήθος κοτόπουλου με πολύχρωμη σαλάτα με φρέσκα λαχανικά ή φιλέτο ψαριού με βραστά λαχανικά (baby καρότα, κολοκυθάκια και πατάτα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Πέγκυ Σκουλού

Θα με βρεις χωμένη σε παλιές αστυνομικές και ιατροδικαστικές υποθέσεις, κοινώς... όπου υπάρχει έγκλημα! Αν δεν ήμουν η χείριστη όλων στις φυσικοχημείες, σήμερα θα ήμουν ιατροδικαστής. Χαρά του συναδέλφου δε με λες, αλλά έμαθαν να με ανέχονται... Nobody's perfect.

Μελαχρινή, μακρύ μαλλί, άλλο πρόσωπο και μάτια: Η Έλντα παίρνει… εκδίκηση από την Καγιά, 5 χρόνια μετά το GNTM

“Εγώ σε αποδέχομαι λεβέντη μου”:Ο Χρήστος από το Κάρμα που έβρισκε παντού κλειστές πόρτες, έπιασε δουλειά