Ο Βασίλης Καρράς είχε μεγάλη αγάπη στη φάρμα του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας και μάλιστα ήταν πολύ περήφανος για τα προϊόντα που καλλιεργούσε.
Ειδικότερα, ο τραγουδιστής, από τη δεκαετία του 2000, είχε κάνει αυτήν την επένδυση σε ένα κτήμα στη βόρεια Ελλάδα, για το οποίο ήταν πολύ υπερήφανος και διαρκώς το ανέπτυσσε με νέα προϊόντα παραγωγής του.
Στη φάρμα του, το προσωπικό του ησυχαστήριο στο χωριό του, ο Βασίλης Καρράς δεν είχε μόνο καλλιέργειες, αλλά και παραδοσιακά σπίτια, χτιστούς φούρνους, μια τεχνητή λίμνη και ένα καφενείο-παντοπωλείο στο κέντρο της αγροτικής του έκτασης.
Το προϊόν για το οποίο ο ίδιος ήταν πάρα πολύ περήφανος, ήταν το έξτρα παρθένο ελαιόλαδό του. Πρόκειται για ένα βιολογικό προϊόν, που κυκλοφορεί με την ετικέτα «Karras», το οποίο έλαβε διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς, δύο χρυσά και δύο ασημένια βραβεία σε Αγγλία και Καναδά και είναι γνωστό για την πλούσια γεύση και τα οφέλη του για την υγεία.