in

Συνταγή για κλασσικό Μπιφτέκι

Συστατικά:

1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος με μπόλικο λίπος
2 αβγά
2 ντομάτες μέτριες χωρίς φλούδες και σπόρια τριμμένες
Μπαγιάτικη ψίχα από 3-4 φέτες  ψωμί μουσκεμένη και στυμμένη,
1 κρεμμύδι τριμμένο,
1 κ.σ. μουστάρδα,
λίγο  μαϊντανό ψιλοκομμένο,
3-4 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο,
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες:

Ζυμώνουμε καλά όλα τα υλικά  μέχρι να μαλακώσει το μείγμα.  Αφήνουμε σκεπασμένο το μείγμα στο ψυγείο για να σφίξει λίγο. Πλάθουμε τα μπιφτέκια σχετικά μεγάλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο γκριλ στο φούρνο για 7-8 λεπτά από την κάθε πλευρά.


Tips

Προσθέστε όποιο μπαχαρικό σας αρέσει καθώς και μυριστικά
gourmed.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Μπριζόλες κρασάτες

Μπιφτέκια Κοτόπουλου Για Δίαιτα, Πεντανόστιμα