in

Επιδόρπιο με κρέμα γιαουρτιού και μπισκότο λεμόνι

α φτιάξουμε μια υπέροχη κρέμα με βελούδινη υφή και πλούσια γεύση με το νέο στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ και με ζαχαρούχο γάλα και θα το πασπαλίσουμε με θρυμματισμένα μπισκότα με γεύση λεμόνι.

MEVGAL MAMATSITA 1


Να, δες πόσο εύκολα

Υλικά
1 κιλό νέο Στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
2 κ γλ υγρή βανίλια (προαιρετικά)
200 γρ γεμιστά μπισκότα με γεύση λεμόνι

Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύεις το νέο στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ από 100% Ελληνικό φρέσκο γάλα, με το ζαχαρούχο γάλα και την βανίλια.

MEVGAL MAMATSITA 2

MEVGAL MAMATSITA 3

Τοποθετούμε το μίγμα στο ψυγείο να παγώσει.

MEVGAL MAMATSITA 4

Όταν έρθει η ώρα για σερβίρισμα, γεμίζουμε μπολ ή ποτηράκια με την κρέμα και πασπαλίζουμε με το θρυμματισμένο μπισκότο.

MEVGAL MAMATSITA 1

Τόσο απλά, εύκολα και τόσο πολύ νόστιμα!

MEVGAL MAMATSITA 5

Σημείωση
Για πιο ελαφριά γεύση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ με 2% λιπαρά.
Αν προτιμάτε τα κεσεδάκια των 200 γρ μπορείτε να ετοιμάσετε την βελούδινη κρέμα προσθέτοντας 1 ½ κ σ ζαχαρούχο.

mothersblog.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Cake καρύδας μόνο με 170 θερμίδες το κομμάτι

2 διαιτητικά γλυκά για τις υπογλυκαιμίες ενόψει καλοκαιριού