α φτιάξουμε μια υπέροχη κρέμα με βελούδινη υφή και πλούσια γεύση με το νέο στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ και με ζαχαρούχο γάλα και θα το πασπαλίσουμε με θρυμματισμένα μπισκότα με γεύση λεμόνι.
Να, δες πόσο εύκολα
Υλικά
1 κιλό νέο Στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
2 κ γλ υγρή βανίλια (προαιρετικά)
200 γρ γεμιστά μπισκότα με γεύση λεμόνι
Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύεις το νέο στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ από 100% Ελληνικό φρέσκο γάλα, με το ζαχαρούχο γάλα και την βανίλια.
Τοποθετούμε το μίγμα στο ψυγείο να παγώσει.
Όταν έρθει η ώρα για σερβίρισμα, γεμίζουμε μπολ ή ποτηράκια με την κρέμα και πασπαλίζουμε με το θρυμματισμένο μπισκότο.
Τόσο απλά, εύκολα και τόσο πολύ νόστιμα!
Σημείωση
Για πιο ελαφριά γεύση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ με 2% λιπαρά.
Αν προτιμάτε τα κεσεδάκια των 200 γρ μπορείτε να ετοιμάσετε την βελούδινη κρέμα προσθέτοντας 1 ½ κ σ ζαχαρούχο.
mothersblog.gr