Υλικά:
1 βρασμένο καραμελωμένο ζαχαρούχο υπάρχει έτοιμο στα σούπερ μάρκετ
1 μεγάλο εβαπορέ αδιάλυτο
1 μόρφατ
Ολα τα υλικά κρύα.
Προαιρετικά σταγόνες κουβερτούρα.
Εκτέλεση:
Χτυπάμε το μορφατ προσθέτουμε το ζαχαρούχο το εβαπορέ και τέλος τις σταγόνες.
Τοποθετούμε σε τάπερ και το βάζουμε στην κατάψυξη.
Στολίζουμε με ότι μας αρέσει.
Εγώ στόλισα με πουράκια, σοκολατάκια μπανάνα και σιρόπι καραμέλα!!
Βικτώρια Κιλιγκαρίδου-οι χρυσοχέρες-ηδες