ΥΛΙΚΑ
2 μεγάλα κολοκύθια τριμμένα
3 καρότα τριμμένα
1 πατάτα τριμμένη
4 μεγάλα κρεμμύδια
τυρί φέτα όχι πολύ
1 κούπα τυρί κεφαλοτύρι
2 αυγά
λίγο γάλα
λίγο μαϊντανό +δυόσμο
αλάτι και πιπέρι
Για το φύλλο
2 φύλλα έτοιμη σφολιάτα
>>> Μεγάλη ποικιλία σε είδη κουζίνας που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε τηγάνι τσιγάρισα πρώτα τα κρεμμύδια τα έριξα μέσα σε μια λεκάνη
έτριψα την πατάτα και τα καρότα στο τηγάνι και τα τσιγάρισα και αυτά,.
Τα έριξα και αυτά μέσα στην λεκάνη μου.
Δες και αυτό! Μπακέτες και ψωμί για χαμπουργκέρ. Πιο αφρατα δεν εχετε δοκιμασει!
Ετριψα και έστυψα καλά τα κολοκυθάκια μου τα τσιγάρισα και αυτά λίγο να φύγουν όλα τα υγρά τους.
Πρόσθεσαν τα τυριά μέσα στην λεκάνη και τα μυρωδικά
Χτύπησα τα δυό μου αυγά με λίγο γάλα και έριξα μέσα
Αλειψα καλά με λαδάκι τον πάτο του ταψιού μου και έβαλα το πρώτο φυλλο
Έριξα το μείγμα και λίγο τυράκι ακόμα από πανωσκεπασα με το άλλο φύλλο έριξα κ λίγο σουσαμάκι και έψησα στους 180 σε αέρα πάνω κάτω για 50 λεπτά.
Δεν έβαλα αυγό από πάνω, γενικά δεν έβαλα τίποτα!!