Υλικά 4 φύλλα κρούστας 3 κουτ. σούπας Βούτυρο Lurpak 1 φλιτζάνι κίτρινα τυριά τριμμένα (Arla Mozzarella, Arla Regato) 50γρ. φέτα σπασμένη πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι διαμέτρου 24εκ. και βάζετε 1 κουτ. σούπας βούτυρο. Λιώνετε το υπόλοιπο βούτυρο σε ξεχωριστό σκεύος. Βουτυρώνετε χώρια το κάθε φύλλο, τσαλακώνετε 2 φύλλα και τα βάζετε στο τηγάνι […]
Υλικά
4 φύλλα κρούστας
3 κουτ. σούπας Βούτυρο Lurpak
1 φλιτζάνι κίτρινα τυριά τριμμένα (Arla Mozzarella, Arla Regato)
50γρ. φέτα σπασμένη
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι διαμέτρου 24εκ. και βάζετε 1 κουτ. σούπας βούτυρο. Λιώνετε το υπόλοιπο βούτυρο σε ξεχωριστό σκεύος.
Βουτυρώνετε χώρια το κάθε φύλλο, τσαλακώνετε 2 φύλλα και τα βάζετε στο τηγάνι το ένα πάνω στο άλλο. Ψήνετε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσουν.
Τα αναποδογυρίζετε, όπως την ομελέτα, μοιράζετε ομοιόμορφα το μίγμα των κίτρινων τυριών και τη φέτα, πασπαλίζετε με πιπέρι και σκεπάζετε με τα άλλα 2 βουτυρωμένα φύλλα. Ρίχνετε από πάνω το βούτυρο που περίσσεψε.
Μόλις ροδίσει η μία πλευρά της τυρόπιτας, αναποδογυρίζετε και ψήνετε μέχρι να ροδίσει και η άλλη.
πηγή: olivemagazine.gr