- 1 και 2/4 ποτηριού αλεύρι
- 1 ποτήρι νερό
- 1 φλιτζ. του καφέ σουσάμι και μαυροκούκι (μαύρο σουσάμι)
- 3 αυγά
- 800 γραμμ. φέτα
- 280 γραμμ. γιαούρτι
- 120 γραμμ. βούτυρο λιωμένο και κρύο και λίγο ακόμα σε στέρεα μορφή
- 5-6 φύλλα δυόσμου χοντροκομμένα
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε μεγάλο μπολ ή λεκάνη το αλεύρι, το νερό, τα αυγά, το γιαούρτι και το βούτυρο και τα χτυπάμε να γίνουν ένας πηχτός χυλός. Προσθέτουμε τη φέτα τρίβοντας τη με το χέρι και τον δυόσμο και ανακατεύουμε απαλά να πάνε παντού, αλλά να μη λιώσουν. Λαδώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί ή πυρέξ, ρίχνουμε το μείγμα μέσα και πασπαλίζουμε με το μείγμα σουσαμιών και δύο τρία κουταλάκια βούτυρο επιπλέον. Τοποθετούμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει καλά. Καλή σας όρεξη!