in ,

Η kinder σοκολάτα μπορεί να γίνει λικέρ!

Συστατικά
175 g σοκολάτα Kinder
220 ml πλήρες γάλα
200 ml διπλή κρέμα
200 ml βότκα
1 φρέσκο αυγό
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη βανίλια

πάρτε μια μικρή κατσαρόλα και χρησιμοποιήστε ένα θερμόμετρο
Βήμα 1


take a small pot and use a thermometer
ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΛΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ
ζεσταίνουμε το γάλα και λιώνουμε τη σοκολάτα

ζεστό στους 70 C

Βήμα 2
ΖΕΣΤΗ ΕΩΣ 70 C

warm to 70 C
προσθέτουμε τη ζάχαρη βανίλιας και την κρέμα γάλακτος όταν λιώσει, χτυπάμε το αυγό και το προσθέτουμε κι αυτό

χρησιμοποιήστε ένα αποστειρωμένο μπουκάλι
Βήμα 3
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

use a sterilized bottle
βάλτε τη φωτιά στους 70 C για 2 λεπτά, στη συνέχεια προσθέστε τη βότκα και γεμίστε τη στο μπουκάλι. Το κρυώνουμε και το φυλάμε στο ψυγείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

“Με χτυπούσαν, με δένανε, έτρωγα ξερά κρεμμύδια”: Συγκλονίζει ηλικιωμένος στο γηροκομείο των Χανίων

Νέος Κ.Ο.Κ: Τέλος τα παιδιά σε μηχανάκι κάτω των 16 ετών, υποχρεωτικό κάθισμα έως τα 12 στο αυτοκίνητο