Η πιτσα τοστ Της Ελενης που μας πηρε τα μυαλα!
Yλικα
12 φετες ψωμι του τοστμαγιονεζαδιαφορα κιτρινα τυρια σε φετεςγαλοπουλα βραστη 6 φετεςκετσαπ
Εκτελεση
βάζουμε στο ταψί τις μισές φετες του τοστ τις αλείφουμε με μαγιονεζα
προσθετουμε τις φετες απο τα τυριακαι απο πανω το υπολοιπο ψωμιαλειμενο με μαγιονεζα.Προσθετουμε το κετσαπτα κιτρινα τυρια την γαλοπουλαπαλι κετσαπ και το υπολοιπο τυρι .Ψυνουμε στους 200 βαθμους μεχρι ναλειωσουν τα τυρια.Μπορουμε να αυτοσχεδιασουμε και να βαλουμε οτι αλλο υλικο μας αρεσεικαλη ορεξη
Απο την καταπληκτικη μαγείρισσα Ελένη Τσιρακιδου!
Πηγη: daddy-cool.gr