in ,

Ινδοκάρυδα νηστίσιμα με γλυκά του κουταλιού γι αυτούς που αγαπούν το ινδοκαρυδο

Αγαπάς το ινδοκάρυδο στα γλυκά σου; Εάν ναι, τότε θα αγαπήσεις αυτή τη συνταγή.

Νηστίσιμα ινδοκάρυδα με σιρόπι από γλυκό του κουταλιού και θα προσφέρεις τέλεια και γευστικά ατομικά γλυκίσματα παρέα με τον καφέ στους καλεσμένους σου.

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ ινδοκάρυδο
  • 2 κουταλιές βιταμ σε θερμοκρασία δωματίου
  • Σιρόπι από γλυκό κουταλιού και φρούτα (προτείνω σύκο, περγαμόντο και κεράσια)

Αρχικά, ξεκινάμε τη διαδικασία ανακατεύοντας καλά το ινδοκάρυδο με το βιταμ. Είναι σημαντικό να διασφαλίσουμε ότι το ινδοκάρυδο και το βιταμ αναμειγνύονται ομοιόμορφα, ώστε να έχουμε μια καλή βάση για το μείγμα μας. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σιρόπι σιγά-σιγά, ανακατεύοντας συνεχώς. Προσέχουμε αυτό το βήμα, καθώς θέλουμε να πετύχουμε ένα μείγμα που να μην είναι ούτε πολύ μαλακό ούτε πολύ σκληρό, αλλά να έχει την κατάλληλη υφή για να μπορέσουμε να το δουλέψουμε.


Αφού έχουμε το σωστό μείγμα, απλώνουμε μια λαδόκολλα σε μια επίπεδη επιφάνεια και ρίχνουμε το μισό μείγμα πάνω της. Με το χέρι μας, πατάμε το μείγμα και στη συνέχεια προσθέτουμε το γλυκό κουταλιού στο κέντρο.

Τώρα, ήρθε η ώρα να τυλίξουμε το μείγμα σε ρολό, σφίγγοντας καλά για να διατηρήσει το σχήμα του. Από αυτή τη διαδικασία βγαίνουν δύο μπαστούνια. Τα τοποθετούμε στο ψυγείο για μία ημέρα και, όταν είναι έτοιμα, τα κόβουμε σε φέτες. Φυλάμε τις φέτες στο ψυγείο για να διατηρηθούν φρέσκες και νόστιμες.

116726787 1953587661439181 5674916371605065784 n.jpg

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Τα βράδια γίνονται θαύματα…: Να λες αυτή την προσευχή του Αγίου Εφραίμ κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς

Χρυσοί Σκούφοι 2025: Αυτό είναι το καλύτερο εστιατόριο στην Ελλάδα