2 πακέτα πτι μπερ παπαδοπουλου θρυμματισμένα στο μίξερ
1/2 πλάκα βιταμ λιωμένο
2 κουτιά τυρί κρεμά φιλαδελφεια
1 κουτί φυτική κρεμά μορφατ
ζάχαρη άχνη όσο γλυκό εσείς το θέλετε, εγώ έβαλα μια κούπα!!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύω το μπισκότο με το λιωμένο βιταμ, (σημείωση: πρέπει να είναι καλά βρεγμένο το μπισκότο αν δείτε συμπληρώστε και άλλο βιταμ), στρώστε ομοιόμορφα το μπισκότο σε ταψί η μεσαίο τσερκι, χτυπήστε το τυρί με την κρεμά και τη ζάχαρη άχνη 10 λεπτά στο μίξερ. Δοκιμάστε πόσο γλυκό το θέλετε και αν είναι συμπληρώστε και άλλη ζάχαρη.
Στρώστε επάνω στο μπισκότο και προσθέστε μαρμελάδα κεράσι. Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει καλά..!!
Για να πήξει η μαρμελάδα βάλτε την σε κατσαρολακι με δυο κουταλιές κορν φλαουρ και ανακατέψτε μέχρι να γίνει σαν τζελ.
Αν το κεράσι σας είναι κονσέρβα προσθέστε και δυο κουταλιές ζάχαρη άχνη !!
Η Συνταγή είναι της κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ“.