in

Μια διαφορετική συνταγή για πατάτες φούρνου! Πιο νόστιμες δεν έχετε ξαναδοκιμάσει

Μια διαφορετική συνταγή!

Υλικά


Πατάτες
1 κουτί εβαπορέ γάλα
Βούτυρο
Τυρί τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε ροδέλες όπως για τον μουσακά. Τις αραδιάζουμε σε ένα ταψί και τις περιχύνουμε με το εβαπορέ γάλα. Γεμίζουμε το κουτί του εβαπορέ με νερό και το προσθέτουμε και αυτό. Αλατοπιπερώνουμε . Πριν τις βάλουμε στον φούρνο ρίχνουμε κομματάκια βούτυρο (αναλόγως πόσο λιπαρές τις θέλουμε).

Τις σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τις παρακολουθούμε Μόλις τσιμπιούνται βγάζουμε το αλουμινόχαρτο για να πάρουν λίγο χρώμα. Προσθέτουμε το τυρί, αφήνουμε στο φούρνο για 2 ακόμα λεπτά και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Ψύξη: Τι φταίει, πώς προλαμβάνεται και πώς αντιμετωπίζεται

Ζάεφ: «Είμαι Μακεδόνας και καλώ όλους τους Μακεδόνες να πουν «ναι» στο δημοψήφισμα»