Υλικά
-
3 κρέμες Γιωτης στιγμής με γεύση βανίλια
-
1 ερμολ
-
1 λίτρο φρέσκο γαλα
-
3 βανιλιες
-
2 πακέτα σφολιατινια καραμελωμενα
Βήματα
-
Αρχικά, σε ένα μπολ χτυπαω το ερμολ μέχρι να γίνει σαντιγί. Το αφήνω στην άκρη.
-
Σε ένα άλλο μπολ προσθέτω το γάλα με τις κρέμες στιγμής και τα χτυπάω μέχρι να σφίξει η κρέμα μου.
-
Αφού σφίξει η κρέμα μου προσθέτω λίγο λίγο την χτυπημένη μου σαντιγί και ανακατεύω με απαλές κινήσεις για να ενσωματωθούν τα δύο μείγματα.
-
Τέλος προσθέτω και τις βανιλιες και ανακατεύω την κρέμα απαλά, απο πάνω προς τα κάτω για να μην χάσει τον όγκο της.
-
Σε ένα ταψί (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι σχήμα ταψιού θελετε) στρωνω για βάση τα σφολιατινια μου και από πάνω βάζω την μισή δόση κρέμας.
-
Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά, σφολιατινια και κρέμα. Από πάνω οσα σφολιατινια έχουν περισσεψει, τα τριβω και πασπαλιζω με μπόλικη ζάχαρη άχνη.
-
Το βάζω στο ψυγείο μου να κρυώσει για τουλάχιστον 4 ώρες.
-
Είναι ο,τι πιο αφράτο έχετε φάει!!! Φτιαχτε το ολοι. Είναι σούπερ απολαυστικό!!!