Υλικά:
1 φλιτζάνι του καφέ ρύζι για σούπα
1 λίτρο νερό
3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
Ξύσμα 2 λεμονιών
2 κουταλιές της σούπας ταχίνι
2 φλιτζάνια του καφέ ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το ρύζι με το νερό σε χαμηλή φωτιά.
Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε ένα φλιτζάνι του καφέ νερό και το ρίχνουμε στο βρασμένο ρύζι προσθέτοντας το ξύσμα λεμονιών, το ταχίνι διαλυμένο σε ½ φλιτζάνι του καφέ χλιαρό νερό και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε συνέχεια.
Μόλις πήξει το ρυζόγαλο, το σερβίρουμε σε ατομικά μπολ και γαρνίρουμε με κανέλα.
orthodoxplanet