in ,

Μπακαλιάρος σε κουρκούτι μπύρας ή σόδας αναψυκτικό: Τραγανός και ντελικάτος [Βίντεο]

Καθώς πλησιάζει η 25 Μαρτίου σχεδόν σε όλα τα σπίτια θα τηγανιστεί ο παραδοσιακός μπακαλιάρος με την σκορδαλιά. Και τον καλύτερο μπακαλιάρο σκορδαλιά θα τον φτιάξετε με κουρκούτι μπύρας για να γίνει αφράτος και τραγανός.

Υλικά για τον μπακαλιάρο με κουρκούρι μπύρας

  • Μπακαλιάρος (ξαλμυρισμένος)
  • 250γρ φαρίνα (αλεύρι που φουσκώνει μόνο του)
  • 250γρ μπίρα η μπίρα χωρίς αλκοόλ η σόδα αναψυκτικό
  • ελάχιστο αλάτι
  • 7-8 σταγόνες λεμόνι
  • Λίγο νερό να γεμίσει το σφηνάκι
  • Αλεύρι για θωράκισμα Ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Πέρασμα Μπάρου: Στον ομορφότερο δρόμο της Ελλάδας οδηγείς στα 2.000 μ. και νιώθεις ότι.. πετάς στα σύννεφα

Χλωρίνη και αλάτι: Δημιούργησε ένα ισχυρό καθαριστικό για να απομακρύνεις άλατα και πουρί από τη λεκάνη της τουαλέτας