Καθώς πλησιάζει η 25 Μαρτίου σχεδόν σε όλα τα σπίτια θα τηγανιστεί ο παραδοσιακός μπακαλιάρος με την σκορδαλιά. Και τον καλύτερο μπακαλιάρο σκορδαλιά θα τον φτιάξετε με κουρκούτι μπύρας για να γίνει αφράτος και τραγανός.
Υλικά για τον μπακαλιάρο με κουρκούρι μπύρας
- Μπακαλιάρος (ξαλμυρισμένος)
- 250γρ φαρίνα (αλεύρι που φουσκώνει μόνο του)
- 250γρ μπίρα η μπίρα χωρίς αλκοόλ η σόδα αναψυκτικό
- ελάχιστο αλάτι
- 7-8 σταγόνες λεμόνι
- Λίγο νερό να γεμίσει το σφηνάκι
- Αλεύρι για θωράκισμα Ελαιόλαδο για τηγάνισμα