Υλικά
1 φλιτζάνι βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
½ κουταλάκι αλάτι
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση |
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Χτυπάμε το βούτυρο μαζί με τη ζάχαρη.
Όταν το μείγμα γίνει ομοιογενές, προσθέτουμε το αλεύρι.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Ανοίγουμε τη ζύμη μας σε μια επιφάνεια στην οποία έχουμε ρίξει λίγο αλεύρι, και κόβουμε σε στρογγυλά κομμάτια.
Τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι αλειμμένο με βούτυρο, και ψήνουμε για 20-25 λεπτά