Υλικά συνταγής
- 250 γρ. σπαγγέτι
- 250 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο (κασέρι, γκούντα κ.λπ.)
- 2 ξερά κρεμμύδια
- 200 γρ. μπέικον
- 6-7 αυγά χτυπημένα
- 2-3 κουταλιές βούτυρο
- λίγη καυτερή πιπερίτσα ψιλοκομμένη ή μερικές σταγόνες Tabasco
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Βράζετε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας τους και τα κρατάτε κατά μέρος. Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και το μπέικον. Λιώνετε το βούτυρο σε τηγάνι και σοτάρετε τα κρεμμύδια και το μπέικον. Προσθέτετε την πιπερίτσα ή το Tabasco. Ανακατεύετε δυο τρεις φορές και κατεβάζετε από τη φωτιά.
- Χτυπάτε σε μπολ τα αυγά. Προσθέτετε τα τυριά, το μείγμα κρεμμυδιών-μπέικον, αλατοπίπερο και τα σπαγγέτι και ανακατεύετε. Μεταφέρετε το μείγμα σε βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος ή ταψάκι με σχετικά ψηλά τοιχώματα. Ψήνετε για 20΄σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C. Κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε αμέσως