in ,

Πατσάς – Το καλύτερο πιάτο ύστερα από ένα ξενύχτι !

Πατσάς – Το καλύτερο πιάτο ύστερα από ένα ξενύχτι

Πατσάς – Το καλύτερο πιάτο

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Μοσχαρίσια κοιλιά.

Μοσχαρίσιο πόδι.

Ξεκινάμε το βράσιμο με ένα κρεμμύδι για να μη μυρίζει καθόλου.

Έπειτα το αφαιρούμε με σουρωτή κουτάλα.

Το ψιλοκόβουμε και το ξαναβάζουμε μέσα στην κατσαρόλα .

Κατόπιν προσθέτουμε λίγο λάδι, ούτε μισό κουταλάκι αλεύρι που είναι αρκετό, αλάτι, πιπέρι στο τηγάνι και το ρίχνουμε και αυτό στην κατσαρόλα.

Στη συνέχεια τα ανακατεύουμε καλά και γρήγορα και στο τέλος ρίχνουμε ξίδι και σκόρδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Από τον σούπερ σταρ δεν έχει απομείνει τίποτα: θα σας εκπλήξει να μάθετε ποιος είναι αυτός ο 83χρονος γέρος

Γιορτή των Τριών Ιεραρχών: Τι θα ισχύσει φέτος για σχολεία και φροντιστήρια