Κριτσίνια τυριού:
ανακατευουμε σε μια λεκάνη 300γρ αλευρι με 100γρ τυρι γκούντα. Κάνουμε στο κέντρο του μείγματος μια λακκούβα και προσθετουμε 3 κουταλιες σούπας λάδι,190-200ml νερο και μια κουταλια της σούπας αλατι.Ζυμωνουμε καλα και τυλίγουμε τη ζυμη σε μεμβράνη.
Αφήνουμε τη ζυμη στο ψυγείο για 30 λεπτα. Την ανοιγουμε σε φύλλο την κόβουμε σε λωρίδες και τις αλειφουμε με κρόκο αυγού αραιωμένο με μια κουταλια της σούπας γαλα.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτα!
Τα κριτσίνια σας είναι έτοιμα!