Υλικά :
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι 200 γρ,
 - 1 κεσεδάκι ηλιέλαιο,
 - 5+ 1/2 κεσεδάκια αλεύρι για όλες τις χρήσεις,
 - 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι,
 - 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη,
 - 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ,
 - 1 κουταλιά της σούπας ξύδι,
 - 1 αυγό (για επάλειψη),
 - τριμμένη φέτα και λίγο ρεγκάτο για την γέμιση.
 

Εκτέλεση :
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε ένα λεκανάκι, κάνουμε μια λακκούβα στη μέση και προσθέτουμε γιαούρτι, λάδι, αλάτι, ζάχαρη, ξύδι, μπέικιν.
 - Ζυμώνουμε καλά, κόβουμε σε κομματάκια την γέμιση, την ανοίγουμε (εγώ βάζω ένα μπολ ανάποδα και κόβω για να μου βγουν ίδιες ) βάζουμε μια κουτάλια γέμιση, κλείνουμε σε μισοφέγγαρο και πατάμε με ένα πιρούνι.
 - Βάζουμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα, τις περνάμε με αυγό και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά και έτοιμες !!!
 

Εφη Κυβελου
ΠΗΓΗ: xrysessintages.gr


