ΥΛΙΚΑ
400 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
400 γρ. γιαούρτι (2 κεσεδάκια)
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. ρίγανη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
1 κουτάκι χυμό ντομάτας
2 κ.σ. κέτσαπ
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλατοπίπερο
Ρίγανη
Πάπρικα (γλυκιά ή καυτερή)
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
Ό,τι αλλαντικά και τυριά προτιμάτε, πιπεριές, μανιτάρια.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε τη ζύμη τυλιγμένη με μεμβράνη να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
Απλώνω τη ζύμη σε ένα μεγάλο, λαδωμένο ταψί του φούρνου, χρησιμοποιώντας και τα χέρια μου, που είναι επίσης λαδωμένα. Ψήνω για 10 λεπτά στους 180°C.
Σε ένα μπολ, ανακατεύω όλα τα υλικά για τη σάλτσα. Βγάζω το ταψί από το φούρνο, απλώνω τη σάλτσα, προσθέτω τα υλικά της επιλογής μου και ξαναψήνω για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
Το αποτέλεσμα είναι μια τραγανή εξωτερικά και αφράτη εσωτερικά πίτα! Είναι απλά πεντανόστιμη!