Υλικά συνταγής
- 1 δόση για πίτσα έτοιμη ή σπιτική
 - ελαιόλαδο
 - 500 γρ. κρεμύδια κομμένα σε φέτες
 - 100 γρ. τυρί κρέμα
 - 250 γρ. καπνιστό μπέικον κομμένο σε κυβάκια
 - 200 γρ. κίτρινα τυριά
 - αλάτι
 - πιπέρι
 
Εκτέλεση συνταγής
- Ετοιμάζετε τη βάση για πίτσα σύμφωνα με τη βασική συνταγή
 - Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν. Αλατοπιπερώνετε και αφήνετε στην άκρη. Στο ίδιο τηάνι σοτάρετε το μπέικον για 2′-3′.
 - Αλείφετε τη βάση της πίτσας με τυρί κρέμα, πασπαλίζετε με τα τριμμένα, κίτρινα τυριά, τα κρεμμύδια και το μπέικον. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° C για 25′-30′
 

