ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τις πατάτες από την μεριά του τρίφτη που είναι για τις λεπτές φέτες.
Τις βάζουμε μέσα στο νερό και αλλάζουμε τουλάχιστο 5-6 νερά,τα αφήνουμε περίπου 20 λεπτά μέσα στο νερό έως 30 λεπτά για να σκληρύνουν και να έχουν επιτυχία.
Προσθέτουμε λίγο πιπέρι, ρίγανη, αλάτι, αν θέλετε και πάπρικα γλυκιά. ότι σας αρέσει γενικά, Τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι, κατά προτίμηση αραβοσιτέλαιο.
Τοποθετούμε επάνω σε απορροφητικό χαρτί..!!
Συνταγή από Gogo Samiou Οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ