Ψαρονέφρι με χρωματιστές πιπεριές και ρυζάκι κίτρινο!!! Πεντανόστιμο μπουκιά και συχώριο!!!..😋
Υλικά
2 μέτρια ψαρονέφρια
4 χρωματιστές πιπεριές… Κόκκινες κίτρινες πράσινες πορτοκαλί…
2 μέτρια κρεμμύδια
1 σκελίδα σκόρδο
1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
1 ποτηράκι κρασί
Αλάτι πιπέρι λίγη ρίγανη λίγο τζίντζερ και 2 κουταλάκια του γλυκού γεμάτα κορν φλάουρ.
Εκτέλεση
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε κομμάτια το χτυπάμε ελαφρώς και το αλατοπιπερώνουμε.
Βάζουμε το μισό ελαιόλαδο στο τηγάνι και θωρακίζουμε το κρέας και από τις δύο πλευρές.
Οταν είναι έτοιμο σβήνουμε με κρασί.
Όταν εξατμιστεί το κρασί το αποσύρουμε από το τηγάνι, προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια το σκόρδο λιωμένο και σοτάρουμε.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τις πιπεριές κομμένες μπαστουνάκια και ψήνουμε ανακατεύοντας για 5-6 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρέας, ανακατεύουμε, και ψήνουμε για λίγο να ενωθούν οι γεύσεις.
Αραιώνουμε το κορν φλάουρ με νερό το περιχύνουμε, ανακατεύουμε πολύ καλά, και κλείνουμε τη θερμοκρασία.
Το συνοδεύουμε με ρυζάκι πατατούλες τηγανίτες και ότι άλλο μας αρέσει…✓
Πεντανόστιμο μπουκιά και συχώριο!!!
Συνταγή από Marina Hatzidaki-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ