CHOCO..COCONUT..🥥🥥🥥🥥ΓΛΥΚΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΡΥΔΑ..!!!
Υλικά για την βάση
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ σοκολάτας 225 gr
100gr βούτυρο λιωμένο.
Υλικά για την κρέμα.
5 φλυτζάνια του τσαγιού γάλα φρέσκο
1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
1 πακέτο ινδοκάρυδο τριμμένο 150 γρ.
1 φλιτζάνι του τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό.
Υλικά για το γλάσο.
Για το γλασο σοκολάτας.
1,1/2 σοκολάτα κουβερτούρα μαύρη η 200gr
100 ml κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Σε κατσαρολάκι ζεσταίνεται το γάλα το σιμιγδάλι το ινδοκάρυδο την ζάχαρη και ανακατεύετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξουν καλά,αφού έχετε χτυπήσει στο μπλέντερ τα μπισκότα και τα έχετε ανακατέψει με το λιωμένο βούτυρο μέσα σε ένα μέτριο τσέρκι βάζετε μια λαδόκολλα και ρίχνετε πάνω την κρέμα και αφήνετε να κρυώσει.
Εγώ χρησιμοποίησα μόνο το στεφάνι από το τσέρκι μου και το τοποθέτησα κατευθείαν μέσα στην πιατέλα μου και όταν πάγωσε το γλυκό αφαίρεσα το στεφάνι.
Οταν κρυώσει το γλυκό λιώνετε σε μπεν μαρί την σοκολάτα με την κρέμα γάλακτος και περιχύνετε το γλυκό αφήνετε να κρυώσει και γαρνίρετε όπως εσείς θέλετε…. Καλή επιτυχία!!
Μπορείτε να το φτιάξετε και με άσπρη σοκολάτα !
Συνταγή από Gogo Samiou-Οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ