Λιώνουμε τη σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων. Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό το βούτυρο σε κομμάτια, την καστανή ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη και το αλεύρι. Βάζουμε λίγη από τη ζύμη στη σοκολάτα και επαναφέρουμε πίσω στη ζύμη. Συνεχίζουμε το ζύμωμα.
Σε μια ταρτιέρα απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας. Σκορπίζουμε με τις παλάμες μας τη γέμιση σε κομμάτια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για 40 λεπτά. Αλείφουμε με μαρμελάδα φράουλα και γαρνίρουμε με φράουλες και άχνη ζάχαρη.