in

ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΑΜΠΛ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

Λιώνουμε τη σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων. Ζυμώνουμε στο μίξερ με το φτερό το βούτυρο σε κομμάτια, την καστανή ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη και το αλεύρι. Βάζουμε λίγη από τη ζύμη στη σοκολάτα και επαναφέρουμε πίσω στη ζύμη. Συνεχίζουμε το ζύμωμα.

Σε μια ταρτιέρα απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας. Σκορπίζουμε με τις παλάμες μας τη γέμιση σε κομμάτια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για 40 λεπτά. Αλείφουμε με μαρμελάδα φράουλα και γαρνίρουμε με φράουλες και άχνη ζάχαρη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Παγωτό με 2 υλικά !!!

ΨΗΤΟ CHEESECAKE ΜΕ ΒΥΣΣΙΝΑ