ΥΛΙΚΑ
500 gr. γιαούρτι στραγγιστό
500 γρ. αλεύρι
3 αυγά φρέσκα
1 κουταλιά της σούπας με ζάχαρη
Λίγο αλάτι
1 κουταλιά της σούπας με BP όχι γεμάτο
Και νερό όσο πάρει για να γίνει ένα κιλό σας κουρκούτι για να πέφτει εύκολα από το κουτάλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το τηγάνι ρίχνουμε μέσα ένα λίτρο λάδι ηλιέλαιο και περιμένουμε να ζεσταθεί, ρίχνουμε μέσα κουταλιά- κουταλιά και περιμένουμε να ροδίσει, τα βάζουμε σε χαρτί κουζίνας και τα συνοδεύουμε με μέλι μπόλικο.
Ότι είναι σπιτικό είναι… και πιο νόστιμο.
Αν σας άρεσε το άρθρο δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή για λουκουμάδες λοιπόν στο τσακ μπαμ – Θεϊκή απόλαυση.

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό αλεύρι
1200 ml. νερό
2 Φακελάκια μαγιά ξηρή
3 κτγ. αλάτι
5 κτγ. ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Διαλύω στο νερό τη μαγιά με τη ζάχαρη, ρίχνω το αλεύρι και ανακατεύω και στο τέλος ρίχνω και το αλάτι.
Σκεπάζω με μεμβράνη και το αφήνω να διπλασιαστεί σε όγκο.Τηγανίζω σε μπόλικο λάδι, (εγώ έβαλα αραβοσιτέλαιο), σε μέτρια φωτιά για να μην καούν.
Σερβίρουμε με μέλι ή με ζάχαρη ή ακόμα και με μερέντα για τους λάτρεις της σοκολάτας