in

Θα σας λύσει τα χέρια! Το κόλπο για να μην πετάγεται το λάδι την ώρα του τηγανίσματος

Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που συμβαίνει την ώρα που τηγανίζουμε είναι ότι πετάγεται το λάδι γύρω στην κουζίνα ή ακόμη και πάνω μας.

Υπάρχει ένας απλός τρόπος για να το αποφύγουμε και να μειώσουμε τους λεκέδες στα ρούχα αλλά και στους τοίχους της κουζίνας. Το μόνο, λοιπόν, που έχουμε να κάνουμε είναι να ρίξουμε ελάχιστη ποσότητα αλατιού στο τηγάνι πριν βάλουμε το λάδι. Όταν το λάδι θα κάψει δε θα αρχίσει να πετάγεται αλλά ούτε και όταν θα βάλουμε μέσα αυτό που πρόκειται να τηγανίσουμε.


Δοκιμάστε το και θα δείτε τη διαφορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

«Εκρηκτική» κατάσταση: Ανεξέλεγκτα όπλα στους κόλπους των παράνομων μεταναστών

Αν δείτε αυτά τα σημάδια στα πόδια σας, τρέξτε αμέσως στον καρδιολόγο