Έτσι θα γλιτώσεις χρόνο και χρήμα.
Άνθρωποι είμαστε και ξεχνάμε. Ειδικά αν έχουμε μια πιεστική καθημερινότητα, είναι απόλυτα λογικά να ξεχάσουμε ακόμα και να φάμε, όσο υπερβολικό και να ακούγεται σε κάποιους αυτό.
Έτσι φτάνουμε στο σημείο να πεινάμε υπερβολικά και όταν γυρίζουμε στο σπίτι το βράδυ, να σκεφτόμαστε το υπέροχο φαγητό που θα ετοιμάσουμε.
Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα, ξέχασες να ξεπαγώσεις το κρέας και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Όμως εμείς σου βρήκαμε τη λύση για να ξεπαγώσεις το κρέας σε λίγα μόλις λεπτά.
Δεν μας πιστεύεις; Δες τις οδηγίες στις φωτογραφίες και δεν θα χάσεις.
Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να επισκεφτείς ένα σούπερ μάρκετ. Τι θα κάνεις εκεί;
Θα αγοράσεις μερικές πλαστικές σακούλες τροφίμων με αεροστεγές κλείσιμο. Όταν γυρίσεις σπίτι…
Βάλε ένα κατσαρολάκι με νερό στο μάτι μέχρι να φτάσει αυτό στους 60 βαθμούς κελσίου. Τότε…
Βάλε το κρέας στις πλαστικές σακούλες και σβήσε το μάτι. Ρίξε μέσα στην κατσαρόλα το κρέας με τις πλαστική σακούλα. Τέλος…
Κλείσε το καπάκι. Σε περίπου 15 λεπτά το κρέας θα έχει ξεπαγώσει. Σε λίγη ώρα θα έχεις το φαγητό στο τραπέζι σου.