in

Τόσα χρόνια χρησιμοποιούμε λάθος το αλουμινόχαρτο – Χρήστης στο Instagram αποκαλύπτει πώς να τυλίξεις σωστά το φαγητό

Το αλουμινόχαρτο έχει, όπως ανακαλύψαμε πρόσφατα, δύο χρήσεις και ναι, τόσα χρόνια το χρησιμοποιούμε λάθος.

Καθώς ξετυλίγουμε το αλουμινόχαρτο όλοι έχουμε παρατηρήσει πως η μία του όψη είναι ματ και η άλλη γυαλιστερή.


Η κοινή πεποίθηση είναι πως η ματ υφή πρέπει να βρίσκεται πάντα εσωτερικά από ό,τι τυλίγουμε με αυτό, με τη γυαλιστερή να είναι το σήμα κατατεθέν μας για να ξεχωρίσουμε πού ακριβώς πρέπει να τοποθετήσουμε το φαγητό μας. Κι όμως, οι δύο όψεις δεν είναι τυχαίες, ούτε υπάρχουν μόνο για να ξεχωρίζουμε την εξωτερική και εσωτερική φορά.

Τόσα χρόνια χρησιμοποιούμε το αλουμινόχαρτο λάθος – Χρήστης στο Instagram αποκαλύπτει πώς να τυλίξεις σωστά το φαγητό

Ένας χρήστης στο Instagram έδωσε την απάντηση για τον λόγο ύπαρξης αυτών των δύο όψεων του αλουμινόχαρτου και μόλις ανακαλύψαμε πως το χρησιμοποιούμε λάθος όλα αυτά τα χρόνια.

Στην πραγματικότητα, όταν το φαγητό που θέλουμε να τυλίξουμε με το αλουμινόχαρτο είναι παγωμένο πρέπει να το τοποθετούμε πάνω στην ματ πλευρά ενώ όταν το φαγητό είναι ζεστό πρέπει να το τοποθετούμε πάνω από το γυαλιστερό κομμάτι του αλουμινόχαρτου για να κρατήσει τη θερμοκρασία του.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε ακριβώς σε τι αναφερόμαστε:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Όλοι κοιτούσαν το παντελόνι της: Η ροκ εμφάνιση της Σπυροπούλου τράβηξε όλα τα βλέμματα στο Ηρώδειο

Χρειάστηκε μόλις 41 δευτερόλεπτα: Το «βίντεο» του Τριανταφυλλόπουλου για τον Κασσελάκη, προκάλεσε «σεισμó»