in

Τρουφάκια Σοκολάτας με “Πτι-Μπερ”

ΥΛΙΚΑ

1/2 πακέτο μπισκότα ΠΤΙ – ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
1 ζαχαρούχο γάλα
4 κ.σ. κακάο
2 κ.σ. βούτυρο αγελαδινό
1 κ.σ. λικέρ πορτοκάλι
Τρούφα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Λιώνουμε το βούτυρο σε μια μικρή κατσαρόλα και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα. Ζεσταίνουμε το μείγμα ελαφρώς σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το λικέρ και το κακάο και ανακατεύουμε συνεχώς με ένα σύρμα μέχρι να πήξει (περίπου 10 λεπτά). Κατεβάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς για 10 λεπτά.
Προσθέτουμε τα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ θρυμματισμένα. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για μία ώρα ή μέχρι να κρυώσει τελείως και να σταθεροποιηθεί.
Πλάθουμε μικρά, στρογγυλά τρουφάκια και τα περνάμε στην τρούφα.


Πηγή : xrysessyntages.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Μπακαλιάρος αγιορείτικος με πατάτες σε κόκκινη σάλτσα

Μπακαλιάρος τηγανιτός με σος μαγιονέζας