in

Τυρόπιτα ταψιού χωρίς φύλλο με αλεύρι που φουσκώνει μόνο του. Απίθανο σνακ

Ίσως να είναι η πιο νόστιμη και η πιο εύκολη τυρόπιτα.

ΥΛΙΚΑ


½ κιλό γιαούρτι στραγγιστό
½ κιλό φέτα θρυμματισμένη
½ κιλό κασέρι τριμμένο
1 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 αυγά
½ κ.σ. μπέικινπάουντερ
250γρ μαργαρίνη, λιωμένη
½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά
1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

-Σε ένα μπολ ρίχνετε τα αυγά, το γιαούρτι και τη μαργαρίνη και τα ανακατεύετε καλά με ένα αυγοδάρτη.

-Προσθέτετε σιγά – σιγά το αλεύρι, μέσα στο οποίο έχετε ανακατεύσει το μπέικινπάουντερ, και δουλεύετε το μείγμα με μια σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να ομογενοποιηθεί.

-Προσθέτετε την φέτα, το κασέρι, τον μαϊντανό και την πάπρικα και ανακατεύετε καλά.

-Βουτυρώνετε ελαφρά ένα μικρό ταψί ή μια μακρόστενη φόρμα και αδειάζετε το μείγμα. Ψήνετε την τυρόπιτα στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά. Αποσύρετε το ταψί από το φούρνο και αφήνετε την πίτα να κρυώσει.

Δείτε το βίντεο:

daddy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Written Από Κώστας Σαμαράς

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

Καλοψημένο Αρνάκι Κλέφτικο που λιώνει στο στόμα

Όσοι χάσατε αγαπημένα σας πρόσωπα να ξέρετε ότι σας αγαπούν, σας σκέφτονται και σας παρακολουθούν