Υλικά συνταγής
- 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 2 αυγά ολόκληρα και 1 χτυπημένο για το άλειμμα
- 1 φλιτζάνι ηλιέλαιο
- 1 κουταλιά της σούπας αλάτι
- 250 γρ. φέτα θρυμματισμένη
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι
- 80 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
Εκτέλεση συνταγής
- Σε ένα μπολ ρίχνετε τα αυγά και τα χτυπάτε καλά. Προσθέτετε το γιαούρτι, το αλάτι, τη φέτα, το λάδι και το αλεύρι. Ανακατεύετε καλά.
- Πλάθετε τα ψωμάκια σε μπαλάκια και τα απλώνετε με απόσταση σε ταψί στο οποίο έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί. Αλείφετε την επιφάνεια με το χτυπημένο αυγό και πασπαλίζετε με λίγο κεφαλοτύρι. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180º C για 20′-25′.