in

Είναι ΔΥΝΑΤΟΝ να αλλάξεις το σχήμα της μύτης σου από το σπίτι

Είναι ΔΥΝΑΤΟΝ να αλλάξεις το σχήμα της μύτης σου από το σπίτι

Γεια σας, το όνομα μου είναι Κώστας Χρήστου και είμαι ο πρώτος πλαστικός χειρούργος σε μία γνωστή κλινική στην Αθήνα.


Η εμπειρία μου μου στην ιατρική είναι περισσότερο από 15 χρόνια. Κάθε χρόνο κάνω εκατοντάδες επεμβάσεις, για τις οποίες οι πελάτες είναι πρόθυμοι να πληρώσουν πολλά χρήματα . Δυστυχώς, πολλοί από αυτούς δεν γνωρίζουν ότι στο 80% των περιπτώσεων δεν απαιτείται χειρουργική επέμβαση! Σήμερα, η σύγχρονη ιατρική μας επιτρέπει να διορθώσουμε τυχόν ελαττώματα στην εμφάνιση μας χωρίς τη βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής .

Η πλαστική χειρουργική είναι μια γρήγορη, ακριβή και εξαιρετικά επικίνδυνη μέθοδος μετασχηματισμού. Ο αρχικός σκοπός της ήταν να βοηθήσει ανθρώπους με γενετικές ανωμαλίες στην εμφάνιση ή με ελαττώματα που συνέβησαν μετά από τραυματισμούς.

ΑΛΛΑ… ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ την μετέτρεψαν σε μία εξαιρετικά κερδοφόρα επιχείρηση, κάνοντας επεμβάσεις χωρίς ενδείξεις, αλλά μόνο κατόπιν αιτήματος. Λόγω αυτού υπάρχουν και τα αντίστοιχα αποτελέσματα:

Παραγγελία από την επίσημη ιστοσελίδα για Ελλάδα και Κύπρο με 50% έκπτωση

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΣΟΥ ΕΔΩ

Μέθοδος: Πλαστική επέμβαση.
Αποτελέσματα: Αρνητικά.

 

 

 

 

 

Η βιομηχανία της ομορφιάς καλύπτει προσεκτικά πολλές μη χειρουργικές μεθόδους διόρθωσης της εμφάνισης και σήμερα θα σας μιλήσω για μία από αυτές.

Πριν από έξι μήνες, ήρθε σε επαφή μαζί μου μία ασθενής που επιθυμούσε να κάνει ρινοπλαστική – απλά μιλώντας – να αλλάξει το σχήμα της μύτης της. Ήταν 20 χρονών, αρκετά όμορφη. Αλλά, νόμιζε ότι είχε μία τεράστια μύτη με εξόγκωμα. Όταν την ρώτησα γιατί θεωρούσε τη μύτη της “άσχημη,” είπε: “Πλέον είναι της μόδας να έχεις μία όμορφη κομψή μύτη”.

Ως ειδικός, της είπα ότι το σχήμα της μύτης είναι ανατομικά άρτιο, και η επέμβαση στην περίπτωση της μπορεί μόνο να τη βλάψει . Αλλά πώς μπορώ να αποδείξω σε ένα άτομο ότι οι ενέργειες του/της δεν είναι σωστές; Ακριβώς, είναι κάτι το απίθανο.

Τότε αποφάσισα να της προσφέρω μια εναλλακτική επιλογή – να διορθώσει ελαφρώς την άκρη και την καμπούρα της μύτης χρησιμοποιώντας το Rhino-Correct..

Τι είναι το Rhino-Correct;

Είναι μία ειδική συσκευή, η οποία βοηθάει να αλλάξετε το σχήμα της μύτης χωρίς την ανάγκη για πλαστική επέμβαση. Είναι ευέλικτη και έχει ένα ευρύ φάσμα δράσεων βοηθώντας
– να μειώσετε το μήκος της
– να αφαιρέσετε το εξόγκωμα ή την καμπούρα
– να διορθώσετε την άκρη της μύτης
– να αλλάξετε το σχήμα των φτερών της μύτης
– να επαναφέρετε τη συμμετρία

Με την τακτική χρήση του Rhino-Correct το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε 2-4 μήνες χωρίς κάποια τραυματική εμπειρία ή την αίσθηση πόνου.

Οι ειδικοί έχουν αναγνωρίσει το Rhino-Correct ως την 100% εναλλακτική λύση για την πλαστική χειρουργική, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι είναι δέκα φορές φθηνότερη και είναι απολύτως αβλαβής. Αλλά, όπως βλέπετε, η χρήση της δεν θα φέρει στη βιομηχανία ομορφιάς, τα ίδια κέρδη, όπως η χειρουργική επέμβαση ρινοπλαστικής.Ως εκ τούτου, οι πληροφορίες σχετικά με αυτές τις συσκευές είναι προσεκτικά κρυμμένες .

Η ασθενής μου αρχικά αντιμετώπισε το Rhino-Correct με σκεπτικισμό, αλλά την έπεισα ότι το αποτέλεσμα θα εκπληρώσει όλες τις προσδοκίες της. Και δεν θα υπάρχει λόγος να φοβάται για την υγεία της και να ξοδέψει πολλά χρήματα.

Της είπα με λεπτομέρεια πώς να χρησιμοποιεί το Rhino-Correct για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα και την έκλεισα για μία επαναλαμβανόμενη επίσκεψη μετά από τρεις μήνες.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα που πέτυχε σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα:

Η διαφορά μεταξύ πριν και μετά είναι κολοσσιαία. Δεν είμαι βέβαιος ότι η χειρουργική επέμβαση θα έδινε καλύτερο αποτέλεσμα: η μύτη της ασθενούς έχει γίνει πολύ ομαλότερη, η καμπούρα έχει σχεδόν εξαφανιστεί, και διορθώνοντας το σχήμα της μύτης η άκρη της άρχισε να δείχνει και κομψή. Και όλα αυτά έγιναν:
 Χωρίς εγχείρηση Χωρίς πόνο, μελανιές και πρήξιμο Χωρίς ακριβές μετεγχειρητικές θεραπείες.

Ως έμπειρος γιατρός, ειδικά φροντίζοντας την υγεία των ασθενών, συνιστώ αυτό το προϊόν σε όλους, όσους θέλουν να αλλάξουν ή να βελτιώσουν το σχήμα της μύτης τους. Χωρίς προσπάθεια, περιττά έξοδα και κίνδυνο στην υγεία. Σήμερα είναι η μόνη εναλλακτική λύση στις πλαστικές, και είναι πολύ ανώτερη σε αποτελεσματικότητα.

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Rhino-Correct μπορείτε να το παραγγείλετε σε ένα ειδικό διαδικτυακό τόπο.

Παραγγελία από την επίσημη ιστοσελίδα για Ελλάδα και Κύπρο με 50% έκπτωση

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΣΟΥ ΕΔΩ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Written Από Κώστας Σάμαρας

Παθιασμένος αναλυτής αφοσιωμένος κοινωνικός συνθέτης μέσων μαζικής ενημέρωσης. Από μικρός τα έγραφε στα ίντερνετς. Εδώ θα τον δεις να μιλάει για όλα όσα αγαπάει: Lifestyle, Lifehacks Και με πολύ πίκρα για πολιτική. Χωρίς πλάκα!

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ!

Αποτελέσματα: ‘Εχασα 25 κιλά σε 1 μήνα! μας το κρύβουν οι γιατροί….