Σαν σήμερα. !! 25 χρόνια, 14 Ιουλίου 1992, Θα το θυμηθούν λίγοι. Δεν ήταν αριστερά. Η 17Ν σκοτώνει τον Θάνο Αξαρλίαν, παράπλευρη απώλεια τον ονόμασε στην απόπειρα δολοφονίας του Παλαιοκρασά.

Για τον Θάνο δεν διαδήλωσε κανεις. Δεν σπάσανε τζαμαρίες. Δεν κάηκαν κτήρια. Δεν πεταχτήκανε μολότωφ. Γιατί το μυστικό το γνωρίζουμε όλοι. Πρέπει το θύμα να είναι από την σωστή μεριά…. Γιατί τη 17 Νοέμβρη την υπερασπίστηκε στη δίκη ο μισός ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αξαρλίαν δεν θα πάρει ποτέ άδεια απο εκεί που βρίσκεται. Οι δολοφόνοι του παίρνουν κάθε μήνα.
Οι «λαϊκοί αγωνιστές» έβλεπαν ότι υπάρχει κόσμος στο σημείο πυροδότησαν την ρουκέτα για να τελειώνουν και να πάνε διακοπές. Αυτό αποκάλυψε με επιστολή του στην αγαπημένη της 17Ν, Ελευθεροτυπία το καταδικασμένο μέλος της οργάνωσης, Βασίλης Τζωρτζάτος. Σίγουρα όλοι θα τον ξεχάσουν, οι πολιτικοί, τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα οι αριστεροί που κόπτονται για την προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών. Όπως ξέχασαν και τα αθώα θύματα της Μαρφίν και σήμερα δεν μιλά κανείς γι’ αυτά…
Υπουργός Γονιμότητας #2

14/07/1992 ο εικοσάχρονος Θάνος Αξαρλιάν πέφτει νεκρός στο κέντρο της Αθήνας από ρουκέτα της 17Ν.
Μια “παράπλευρη απώλεια” στην απόπειρα δολοφονίας Παλαιοκρασσά.
23 χρόνια αργότερα ένας από τους τρομοκράτες που πήραν μέρος στην ενέργεια ο Τζωρτζάτος θα δηλώσει από τη φυλακή ότι η επιχείρηση έγινε βιαστικά διότι τα μέλη της 17Ν βιάζονταν να φύγουν διακοπές….
Panagiotis Kostoulas