Μία απίστευτη υπόθεση έχει αρχίσει να εκτυλίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες στο Νιου Τζέρσεϊ, με πρωταγωνιστές μία δασκάλα και έναν μαθητή της.

Σε περιπέτειες λόγω των φερόμενων σ#ξουαλικών ορέξεών της, έχει μπει η Rayna Culver. Η 43χρονη καθηγήτρια κατηγορείται οτι υιοθέτησε έναν 15χρονο μαθητή της, προκειμένου να μπορεί σε καθημερινή βάση να έρχεται σε σ#ξουαλική επαφή μαζί του…

Όλα ξεκίνησαν το 2013 όταν προσλήφθηκε στο Rivera Middle School, όπου και γνώρισε το… θύμα της υπόθεσης. Οι δυο τους είχαν στενή σχέση, καθώς μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, πολλές φορές έμεναν στο σχολείο και συζητούσαν.

Όταν όμως τον Δεκέμβριο του 2015, ο πιτσιρικάς εκδιώχτηκε από τους συγγενείς που τον φιλοξενούσαν, η Rayna Culver αποφάσισε να τον πάρει σπίτι της, με αποτέλεσμα στις αρχές του 2016 να γίνει η νόμιμη κηδεμόνας τους.

Πέρυσι τον Ιούνιο όμως, η σχέση τους προχώρησε ακόμη περισσότερο, καθώς ένα βράδυ, πριν ο μικρός πέσει τον αποπλάνησε, κάνοντάς του στοματικό έρωτα. Έκτοτε η σεξουαλική επαφή που είχαν ήταν σχεδόν καθημερινή, μέχρι που ο 15χρονος της έστειλε ένα sms οτι θέλει να σταματήσουν.

SST
When the 15-year-old boy was thrown out of a relative's home in December 2015, Culver invited the teen to stay with her

Κάτι το οποίο η 43χρονη δεν δέχθηκε, με αποτέλεσμα ο μικρός να καταγγείλει το γεγονός και να επέμβουν οι αρχές και στις 10 Μαΐου να συνελήφθη. Κατά την διάρκεια της εκδίκασης, ο δικηγόρος της Rayna Culver δεν δέχθηκε τις κατηγορίες και μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση αφέθηκε ελεύθερη υπό τον όρο να μην πλησιάσει το φερόμενο θύμα της.

loading...