- 1 μεγάλο κουνουπίδι ελάχιστα βρασμένο και μισολιωμένο με πιρούνι
- 2 φλ. αλεύρι
- 3 αυγά
- αλάτι – πιπέρι
- 1 φλ. τριμμένο κεφαλοτύρι
- ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το κουνουπίδι με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Ζεσταίνουμε λάδι σε ένα τηγάνι, παίρνουμε μεγάλες κουταλιές από το μείγμα μας και τηγανίζουμε περίπου 3′ από κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα.Τους τοποθετούμε σε πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Γαρνίρουμε με λίγο μαϊντανό και σερβίρουμε.