Αρωματικά μηλαράκια τώρα το φθινόπωρο υπάρχουν σε αφθονία και τα μηλομαφινάκια τρώγονται όλες τις ώρες με καφέ ή τσάι.
Υλικά
2 αυγά
½ φλιτζάνι (τσαγιού) ζάχαρη +2 κουταλιές2 κουταλιές γιαούρτι½ φλιτζάνι γάλα½ φλιτζάνι λιωμένη μαργαρίνη (50 γρ.)2 κγλ. μπέκιν1 πρέζα αλάτι1 ½ φλιτζάνι αλεύρι
2 μήλα σε κυβάκια1 κγλ. Κανέλα
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε κυβάκια, τα ενώνουμε με την κανέλα και 2 κουταλιές ζάχαρη.
Ανακατεύουμε με το σύρμα χειρός τα υγρά υλικάΣε ένα μπόλ ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέκιν και το αλάτι.
Ενώνουμε τα υγρά στο αλεύρι, προσθέτουμε και τα μήλα, τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και γεμίζουμε θηκούλες σιλικόνης για μάφινς.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς 25-30 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος των θηκών μας
Πηγή: daddy-cool.gr